Sayı: 13
Tarih: 25 Mayıs 2016

EN | TR

Norveç Denizürünleri Akademisi


Marine Harvest Türkiye ile Norge (Norveç Deniz Ürünleri Konseyi ) ile birlikte gerçekleştirdiği ‘Norwegian Seafood Academy’ programı büyük ilgi gördü.

Norveçli Şef Gunnar Hvarnes ( Bocuse D’or Avrupa 2016 da Gümüş Madalya sahibi ) ve D.ream akademi şefleri katılımıyla Somon Balığı kesim ve pişirme tekniklerinin püf noktalarını öğrendik. NIFES 'den Livar Frøyland'un sunumuyla Norveç gıda güvenilirliği ve sağlıklı beslenme hakkında bilgiler aldık (Beslenme ve Deniz ürünleri Araştırmaları Ulusal Enstitüsü)
Tekrar görüşmek üzere…



 | Ana Sayfa | Hakkında | Ürün | Çalışanlar | Ulaşım |