Sayı: 18
Tarih: Kasım 2017

EN | TR

Sihirli Dokunuşlar


Marine Harvest Turkey ve Norway Seafood Council ve Metro Cash & Carry işbirliği ile Gastronometro’da ödüllü Şef Gunnar Hvarnes ‘in katıldığı workshop düzenlendi. Dünyanın en prestijli Şef yarışması olan Bocuse D’or için daha önce ödül alan Norveçli şef davet edildi.

Norveçli Şef Gunnar Hvarnes Norveç’in 2010 Bocuse D’or Avrupaya katılma delegesi olup 2011 Bocuse D’or uluslararası finallerinde bronz madalya kazanmıştır.
Hvarnes, 2009 yılında Norveç'in "Yılın Şefi" ödülünü kazanan Norveçli Bocuse D'or Avrupa delegesi unvanını kazanmıştır. Workshop ’un ilk gününde Şef, somonun kesme ve pişirme tekniklerini Bocuse D'or Turkey'e aday 12 Türk Aşçı ile paylaştı.

İkinci gün ise; Şef somonun kesme ve pişirme tekniklerini, 2017 Bocuse D'or Turkey'e aday 4 Türk Aşçı ile paylaştı. Aynı gün akşam Gastronometro yemek salonunda gurme yazarlar, bazı televizyon kanallarının editörleri ve popüler bloggerdan oluşan 12 özel davetli ile birlikte yemek organizasyonu gerçekleştirildi.

Üçüncü gün; Marine Harvest'in katkılarıyla, 160 dinleyici Seminer'e katıldı. Okulların gastronomi bölümünden öğrenciler, profosyonel şefler ve üniversitelerin gastronomi bölümü öğrencileri ödüllü şefin tavsiyelerini ve sürdürülebilir balıkçılık hakkında bilgilieri dinleme fırsatı buldu.

Türkiye'nin ilk gastronomik platformu olarak dikkati çeken Gastronometro platformunda iyi organize edilen atölyeler, tedarikçilerden, restoranlardan, otel yöneticilerinden öğrencilere, alıcılara ve şefleri cezbetmektedir; araştırmacı gastronomi yazarları, sanayinin tüm tarafları için bir buluşma noktası elde ettiler. Gastronometro, profesyonel şefler için en büyük eğitim merkezidir.

Üçüncü gün ; Marine Harvest'in katkılarıyla , 160 dinleyici Seminer'e katıldı. Okulların gastronomi bölümünden öğrenciler , profosyonel şefler ve üniversitelerin gastronomi bölümü öğrencileri ödüllü şefin tavsiyelerini ve sürdürülebilir balıkçılık hakkında bilgilieri dinleme fırsatı buldu.

Türkiye'nin ilk gastronomik platformu olarak dikkati çeken Gastronometro platformunda iyi organize edilen atölyeler, tedarikçilerden, restoranlardan , otel yöneticilerinden öğrencilere, alıcılara ve şefleri cezbetmektedir; araştırmacı gastronomi yazarları, sanayinin tüm tarafları için bir buluşma noktası elde ettiler. Gastronometro, profesyonel şefler için en büyük eğitim merkezidir.




 | Ana Sayfa | Hakkında | Ürün | Çalışanlar | Ulaşım |